Nová venkovní koupelna a parkoviště na jižním břehu (místa 1 až 8)

  • 9.7.2024

Dlouho plánovanou modernizaci celé jižní strany našeho revíru jsme letos proměnili ve skutečnost. Ještě před sezónou jsme na straně chytacích míst číslo 1 až 8 zpevnili břehy, zvětšili místa 1 a 2A, a tradičně jsme navezli várku nové kůry. Nyní jsme také postavili novou venkovní koupelnu a parkoviště. Koupelna zahrnuje splachovací wc, sprchu s teplou vodou a umyvadlo na mytí nádobí a ústní hygienu. Přímo u koupelny je nově také stání pro 10 aut. Věříme, že jsme tímto posunuli úroveň revíru zase o něco výše.

Snažíme se zázemí a okolí sportovního revíru zlepšovat a venkovní koupelna byla dlouho našim velkým cílem. Všichni naši hosté mohli využívat zázemí velké roubenky, ale zejména pro rybáře na jižní straně to bylo „trochu z ruky“. Jsme tak moc rádi, že na hlavní letní sezónu se nám vše podařilo stihnout a návštěvníci mohou od teď zase o něco pohodlněji trávit čas u našeho rybníka.

Parkoviště bylo dlouhodobě také jedno z našich témat nejen s ohledem na vzdálenost, ale zejména na provoz na přilehlé silnici. S novým stáním to bude pro spoustu rybářů určitě pohodlnější a především mnohem bezpečnější.

V souvislosti s uvedenými novinkami a faktem, že jsme více než 3 roky neměnili ceny povolenek, jsme se rozhodli od 8.7. 2024 mírně zvýšit sazby za jednotlivé povolenky. Denní rybolov jsme zvýšili o 50 Kč na 400 Kč. Noční rybolov jsme zvedli o 100 Kč za každých 24-hodin. Více o změně ceny povolenek se dočtete na našem webu zde.

V rámci modernizace dokončujeme také kamerový systém a v podstatě celý revír, zázemí a parkoviště budou monitorovány.