Máte-li chuť, můžete si k nám přijít pro rybu i v zimním období. Prodáváme celoročně, tedy i přes zimu. Otevřeno máme standardně v pátek 14:00 – 17:00 a v sobotu 9:00 – 11:00. Případně není problém se domluvit i v jiný den a čas po předchozí telefonické domluvě. V nabídce živých ryb máme nejen kapra a pstruha, ale rovněž amura a tolstolobika. Všechny živé ryby vám očistíme a upravíme, dle vašeho přání. Můžeme ryby vykuchat, odšupinovat, rozpůlit, vyfiletovat či udělat podkovy.
Vedle živých ryb máme v nabídce rovněž ryby mražené. Zde je naše nabídka následující: Úhoř (kuchaný), makrela (kuchaná), candát (filet), losos (filet), nilský okoun (filet), treska (kostky), krevety (loupané). Dále pak vnitřnosti z kapra na polévku.